PIZZA PASTA NR1 KONTICH (ANTWERPEN)

Recentebeoordeling


4 sterren uit 236 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pasta Nr1 Kontich (Antwerpen). Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 15:37 Beste durums die ik ooit heb gegeten ik bestel naar een ziekenhuis, heel vriendelijke bezorgers een ze bellen me als ze voor de deur staan.
23 nov 2022 om 22:53 Er zat een stukje kippenbot in mijn durum
20 nov 2022 om 17:50 Het was er sneller dan het aangeeft dus helemaal goed
19 nov 2022 om 18:57 Ik had besteld op een fout adres en zij belden mij op hiervoor en hebben de pizza op het juiste adres bezorgd ! Topservice & lekkere pizza
17 nov 2022 om 19:05 Pizza is alleen maar deeg. Bijna geen saus aanwezig of kaas. Droge pizza waar ik 3/4 van heb laten staan
17 nov 2022 om 7:42 Echt vriendelijke bezorgers en goed kapsalon
16 nov 2022 om 22:40 Besteld om op een bepaald uur te leveren. De bestelling was een halfuur te vroeg.
15 nov 2022 om 8:54 Was voor om 20 uur besteld kwam na te telefoneren 40 minuten te laat en ook nog eens koud
15 nov 2022 om 7:29 1ste en laatste keer, bestelling niet compleet, vlees erg droog, weinig saus Drinken is van 1 of ander buitenlands land Mag dit zelfs wel?
14 nov 2022 om 22:03 Pita besteld,maar kip gekregen en veel te platte frieten
13 nov 2022 om 20:16 Bestelling 17.15 geplaatst voor om 18.15 te leveren, uiteindelijk pas om 19.15 hier.
12 nov 2022 om 23:44 Eten was prima. Om 17 u besteld met vraag om om 18 u te leveren. Uiteindelijk om 18u50 kunnen eten.