PIZZA PASTA NR1 KONTICH (ANTWERPEN)

Recentebeoordeling


4 sterren uit 320 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pasta Nr1 Kontich (Antwerpen). Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 21:48 Ronduit schandalig! En doe vooral niet de moeite om te bellen, je wordt gewoon uitgelachen en verder gekloot.
27 jan 2023 om 20:12 Lieve bezorger
27 jan 2023 om 20:08 Pizza was koud. Moeten opwarmen in de micro.
27 jan 2023 om 9:18 Top Top Service een heerlijke Pizza’s en pasta . Zeker een aanrader!!
27 jan 2023 om 0:00 Perfect
24 jan 2023 om 8:57 Vroeger super goed en nu is er elke keer wel iets mis: deeg niet genoeg gebakken, te hard gebakken, te weinig beleg, prijzen weeral opgeslagen, een kwartier te vroeg, een half uur te laat.
23 jan 2023 om 6:59 Eten was al koud en ik had weinig vlees in mijn kapsalon
22 jan 2023 om 21:01 Besteld wekelijks bij jullie. Eten altijd heel lekker! Alles al geprobeerd. Doe zo verder!
22 jan 2023 om 17:03 alles lekker, warm en verser dan vers, top kwaliteit
22 jan 2023 om 14:23 Top service en super goede pasta.
22 jan 2023 om 9:01 De pizzas waren koud en de ingrediënten waren nauwelijks te vinden. Ook werd een verkeerde pizza geleverd. Wij waren veel beter gewend.
18 jan 2023 om 10:14 Lekker, niet echt warm. Maar als je frietjes besteld als het vriest weet je ook wel dat ze dan niet heet aankomen